PERHATIAN: Tahukah Anda Boleh Membuat Duit Empat Angka Sebulan Dengan Ebook?

Ketahui Bagaimana Untuk Menulis, Menerbit Dan Menjual Ebook Yang Menguntungkan Dalam Masa 7 Hari!

Bayangkan Berapakah Pendapatan Anda Sebulan Jika Berjaya Menjual 50 Ebook Atau Lebih Berharga RM50 Sebulan? Bagaimana Pula Anda Mempunyai 5 Ebook? Ia Memang Lumayan!

 

 

Dari Meja SOHO Shamsuriyadi Mamat
Tarikh:

 

Nama saya Shamsuriyadi Mamat. Saya telah menjual ebook sejak 2006 sehingga kini. Terdapat ramai dari pelanggan saya telah berjaya menulis, menerbit dan menjual ebook mereka sendiri di internet. Malah ada diantara mereka telah berjaya membuat jualan melebihi RM10,000 sebulan.

Anda mungkin mengenali mereka ini:

Adly aka Labanon

Beliau merupakan antara remaja yang berjaya mengemparkan negara apabila berjaya menjual ebook melebihi RM10,000 sebulan pada usia 17 Tahun. Ketika itu beliau sedang sibuk menghadapi peperiksaan SPM!. Ebook beliau iaitu Tips Adsense berjaya dijual melebihi RM10,000 pada ketika itu.Kemudian beliau menghasilkan Ebook Kedua beliau iaitu Rahsia 10K . Beliau ada ceritakan dalam ebook Rahsia 10K bagaimana saya membantu beliau dalam penghasilan ebook yang "best selling" tersebut.


Adly Mokhtar
www.rahsia10k.com

Jamal

En.Jamal merupakan antara pelanggan saya yang paling proaktif dalam penulisan ebook. Beliau telah berjaya menghasilkan lebih dari RM145,000 dalam masa 40 hari menerusi ebook dan juga pemasaran Affiliate. Namun beliau lebih dikenali menerusi Ebook Rahsia Temuduga Kerja Kerajaan yang masih hangat dipasaran sehingga kini. Beliau memang bermula dari zero, kini saya boleh kategori beliau sebagai salah seorang usahawan internet yang terkenal di Malaysia. Anda juga boleh menjadi seperti beliau!


Jamaluddin Bahari
www.Kerja-Kerajaan.com

Mereka adalah antara ratusan pelanggan yang berjaya mengubah hidup mereka dari zero mejadi zero. Mereka juga seperti anda pada ketika dahulu. Apa yang membezakannya ialah mereka adalah golongan yang "bertindak" untuk melangkah sehingga berjaya.

Adakah Anda Tergolong Dalam Mereka Yang Bertindak Seperti Mereka?

   

Anda mempunyai jawapan bagi soalan tersebut.

Lupakan seketika tentang kejayaan mereka. Apa yang penting sekarang ialah kejayaan anda untuk mengubah hidup anda dan keluarga anda.   Keputusan ditangan anda sekarang... Adakah anda mahu berubah?            

Mahukah anda jika saya tunjukkan cara bagaimana untuk berjaya seperti mereka? Saya akan tunjukkan bagaimana untuk bermula dengan kos yang sangat rendah dimana ia mampu dilakukan oleh sesiapa sahaja walaupun pelajar berusia 17 tahun. Saya yakin anda pun boleh lakukannya.

Saya memulakan perniagaan ebook saya dengan bermodalkan RM60 pada tahun 2006. Malah ebook tersebut masih lagi mendapat sambutan sehingga kini.Dengan sekali usaha, saya masih mennerima hasil walaupun tidak membuat apa apa langsung. Inilah internet! Ia beroperasi 24 jam tanpa henti walaupun saya bercuti.

Kini 4 Tahun Berlalu, Saya Masih Menikmati Hasil Usaha Yang Saya Lakukan 4 Tahun Lepas...

Hari ini semakin ramai rakyat Malaysia yang mula menceburi bidang penulisan Ebook ini. Ia merupakan satu perkembangan yang baik. Di Amerika Syarikat, perniagaan Ebook telah menjadi satu perniagaan yang paling murah dan paling mendapat sambutan. Malah telah ramai yang telah menjadi jutawan model perniagaan maklumat ini.

Adakah anda mahu mempunyai pendapatan seperti mereka yang berjaya? Pendapatan tambahan beberapa ratus sebulan pun sudah memadai bagi menghadapi kenaikan harga barang dan peningkatan taraf hidup hari ini. Semua orang terasa kesannya sekarang. Anda bagaimana?

Ebook Rahsia Penulis Ebook merupakan ebook kedua saya yang dihasilkan pada tahun 2007. Ia adalah ebook tentang "Rahsia Bagaimana Menulis Ebook Yang Berjaya". Ia akan menunjukkan langkah demi langkah bagaimana untuk menghasilkan ebook, memasarkan ebook dan pengurusan sebagai seorang penulis ebook. Ia adalah berdasarkan pengalaman saya sendiri ketika menguruskan perniagaan ebook saya.

Saya kini telah berjaya menghasilkan beberapa ebook best seller dalam genre perniagaan dan pemasaran di internet seperti Panduan Google Adwords, Panduan Google Adsense, Panduan Pengiklanan Media , 101 Idea Perniagaan Internet dan banyak lagi.

Dengan Rahsia Penulis Ebook anda akan diajar langkah demi langkah dalam menghasilkan ebook yang mendapat sambutan di Internet. Ia pasti dapat membantu anda mendapatkan pendapatan tambahan untuk anda dan keluarga anda!

Bayangkan setiap hari anda menyemak email dan mendapat tempahan dari laman web anda.Ia adalah kedai 24 jam anda.Selagi laman web anda wujud, tempahan akan terus menerus ke email anda. Malah ketika saya tidur,bercuti dan out station, tempahan masih berterusan.Begitulah pengalaman saya. Sungguh indah hidup ini...

Inilah menyebabkan pada asalnya menjadikan perniagaan internet secara part time berhenti kerja dan menjadikan perniagaan internet sebagai kerjaya sepenuh masa dari rumah. Inilah penangan perniagaan internet yang sebenar. Pendapatan anda mungkin akan melebihi pendapatan anda ketika berkerja sekarang.Saya berani jamin jika anda membuatnya dengan betul.

Kebebasan Ditangan Anda!

Anda akan belajar bagaimana untuk menghasilkan laman web yang mampu menjual dan bagaimana menjadikan urusan tempahan berlaku secara automatik tanpa perlu anda uruskan. Anda pasti akan terkejut kerana perniagaan ini sebenarnya tidaklah sesukar mana dan mengunakan modal yang rendah berbanding perniagaan konvensional. Sebab inilah saya jadikan perniagaan ini secara sepenuh masa!

Memulakan Perniagaan Ebook Memang Mudah...

Kenapa Ebook?

Banyak kelebihan ebook berbanding buku yang dijual dikedai. Malah ebook juga kini diiktiraf sebagai salah satu sumber ilmu yang setaraf dengan buku biasa. Paling penting ialah anda tidak akan kehabisan stok kerana ia dalam format digital dan boleh disalin bila bila masa.

Berikut Adalah Kelebihan eBook berbanding Buku biasa

 • Kos Yang Rendah : Anda boleh membuatnya secara percuma dengan kemahiran dan kelebihan anda. Anda juga tidak perlu pos!
 • Risiko Yang Rendah : Anda tidak mungkin akan rugi kerana ebook anda tidak perlu dicetak.
 • Pasaran Sangat Besar: Anda boleh menjual ebook anda ke seluruh dunia. Dunia internet tiada sempadan.Kenapa perlu hadkan di Malaysia sahaja!
 • Boleh Diautomasi: Percaya atau tidak, anda boleh menjalankan perniagaan ebook secara autopilot.Anda boleh dapat duit ketika anda tidur!
 • Kos Pemasaran yang Murah: Anda boleh memasarkan ebook anda secara percuma.Terdapat banyak kaedah pemasaran yang tidak mengunakan sebarang kos.

Sebab inilah saya memang suka menghasilkan ebook. Ia juga mengurangkan kebergantungan saya kepada orang lain seperti penerbit. Paling penting...100% daripada keuntungan hasil jualan ebook adalah kepunyaan saya . Ia tidak mungkin berlaku dalam penjualan buku. Biasanya penulis hanya menerima 20-30% daripada hasil jualan buku dalam bentul royalti.


Memperkenalkan Rahsia Penulis Ebook:


Panduan Membuat Kajian Pasaran dan juga mencari idea
Video Panduan Penulisan Ebook
Panduan Membina eCover Ebook
Asas Pengiklanan Ebook.
Action Script dan Perisian Untuk Membina Ecover

Klik Untuk Tempah

Dengan Rahsia Penulis Ebook, anda akan ditunjukkan bagaimana untuk menulis ebook yang mendapat sambutan dan membina laman web yang efektif sebagai salah satu cara pemasaran yang berkesan.

Antara Tips Yang Akan Pelajari ialah:

 • Bagaimana membuat kajian pasaran
  Anda akan ditunjukkan bagaimana untuk mengenalpasti tajuk dan topik yang mendapat sambutan di internet. Anda pasti teruja nanti!
 • Menentukan Tajuk
  Bagaimana membuatkan orang mengingati eBook anda .Ia akan membuatkan orang gelisah selagi tidak mendapatkan ebook anda. Termimpi pun ada..hohoho
 • Format eBook
  Bagaimanakah menentukan format terbaik ebook anda. Ia adalah penting buat pelanggan anda.
 • Tips Menulis Ebook
  Bagaimana untuk menulis ebook yang berkualiti dan disukai ramai. Ia sangat penting.Saya juga berikan anda satu video bagaimana untuk anda menulis ebook anda.
 • Tips Mula Menulis
  Bagaimana untuk mula menulis.Apa yang perlu dilakukan terlebih dahulu. Juga penting,ebook takkan dapat disiapkan jika anda tidak dapat mula menulis...
 • Tips Pembinaan Kredibiliti
  Bagaimana untuk membina kredibiliti anda sebagai penulis. Ia adalah penting untuk membuatkan orang memberi wang kepada anda.
 • Tips Promosi Berkesan
  Bagaimana untuk promosi ebook anda secara percuma dan berbayar. Ia sangat penting dalam perniagaan ebook!

Awas!!

 • Anda mungkin akan mengalami masalah idea berlebihan setelah membaca ebuku ini. Gunakan kaedah____________ bagi mengatasi masalah tersebut!
 • Ebuku ini hanya untuk membimbing anda menjadi seorang penulis ebook.Malah ia boleh digunakan untuk menulis buku.Anda boleh bermula dengan segera selepas membaca ebuku ini. Bermula dari sekarang !!
 • Anda mungkin akan mengalami masalah kebanjiran wang ke dalam akaun bank anda. Jadi jangan membazir.Gunakannya sebaik mungkin.

Jangan pendamkan ilmu yang anda ada.Biarlah ia memberi manfaat kepada orang lain.Saya akan cuba membimbing anda menjadi seorang penulis yang hebat dan disegani. Ini adalah matlamat saya bagi membangunkan lebih ramai penulis ebook yang berjaya.

Kenapa Perlu Dapat Ebook Rahsia Penulis Ebook Ini?

Ebook Rahsia Penulis Ebook terbukti telah banyak membantu ramai usahawan internet baru yang ingin memulakan perniagaan internet terutamanya perniagaan ebook dan produk maklumat.

Anda Perlu Dapatkan Rahsia Penulis Ebook kerana:

 • Mentor : Untuk memulakan perniagaan internet, anda perlukan seorang guru atau mentor untuk membimbing anda. Kebanyakan mereka gagal kerana tiada orang yang membimbing mereka.
 • Pengalaman Yang Luas : Dengan 4 tahun pengalaman dalam perniaagaan ebook, ia sudah cukup untuk membantu anda. Perniagaan internet di Malaysia masih baru.
 • Khidmat Sokongan Yang Pantas: Sejak 4 tahun yang lepas, semua email dan pertanyaan anda akan dijawab dalam masa 24 jam. Sebab itulah ramai yang suka berurusan dengan pihak kami.
 • Jaminan Wang Dipulangkan : Jika anda tidak berpuas hati dengan produk ini, anda boleh meminta wang anda dikembalikan. Setakat ini, tidak seorang pun yang memohonnya bagi ebook Rahsia Penulis Ebook.
 • Kemaskini Percuma Sepanjang Hayat : Anda akan menerima kemaskini ebook Rahsia Penulis Ebook sepanjang hayat. Jadi anda tidak akan ketinggalan jika terdapat teknologi dan tips terbaru.

Namun, anda perlu berusaha untuk merealisasikan perniagaan ebook anda. Ini adalah kerana tiada "pil ajaib" dalam perniagaan. Apatah lagi lampu ajaib Alladin. Anda perlu belajar dan menambah ilmu didada agar sentiasa bersedia dan terus maju ke hadapan.

Rahsia Penulis Ebook Bukan:

 • Ia bukan skim cepat kaya. Anda perlu usaha untuk memajukan perniagaan ebook anda.
 • Ia bukan dijual. Ia hanya untuk kegunaan peribadi sahaja. Anda tidak boleh menjualnya kerana ia adalah hakcipta saya. Namun anda boleh menjual menerusi program affiliate dan menerima komisen jualan.
 • Ia bukan pelaburan internet. Ebook yang dihasilkan oleh anda adalah hak anda sepenuhnya.
 • Ia bukan MLM. Kami tidak menawarkan pemasaran bertingkat.Apa yang adalah adalah komisen affiliate bagi agen yang berjaya membuat jualan menerusi link yang disediakan.

Apa yang saya ingin kongsikan kepada anda adalah pengalaman saya ketika menulis dan menguruskan perniagaan ebook saya.Ia adalah pengalaman sebenar saya sendiri.

Saya ingin kongsi tentang kaedah yang telah saya kaji selama sepanjang berkecimpung didalam perniagaan internet ini. Ia amat sesuai buat mereka yang ingin menceburi perniagaan ebook bagi pasaran Malaysia dan Antarabangsa. Saya perlu melakukan banyak kajian dan "try and error" bagi memulakan perniagaan internet.Namun,anda tidak perlu melakukannya kerana saya akan memberikannya kepada anda melalui Rahsia Penulis Ebook.

Kaedah yang akan ditunjukkan membolehkan anda bermula menulis ebook anda sendiri secepat mungkin.

Adakah Anda Sudah Bersedia Untuk Memulakan Perniagaan Ebook Anda?

Ia mungkin adalah langkah terbesar yang mungkin akan merubah hidup anda buat selama lamanya. Ia bukan cakap kosong sahaja kerana ia telah terbukti dalam membantu mereka yang tidak tahu apa apa pada asalnya menjadi usahawan internet yang disegani.

Jaminan 100% Tanpa Risiko Untuk Anda!

Saya berani menjamin bahawa anda akan berjaya menulis ebook jika anda mencuba apa yang saya sampaikan dalam Rahsia Penulis Ebook ini.

 

Bukan itu sahaja,pelbagai bonus Eksklusif menanti anda jika anda membuat pembelian sekarang!

Jika anda pesan sekarang,anda akan mendapatnya PERCUMA . Tapi ingat, tawaran ini akan ditarik balik bila bila masa tanpa sebarang notis.

Bonus Eksklusif 1
(Bernilai RM35)

affiliate

E-Writer Pro. Perisian Untuk Menghasilkan
Buku Digital(E-Book) Profesional Anda

Perisian ini mudah digunakan untuk anda mencipta ebook atau e-majalah untuk perniagaan internet anda. Ia mempunyai segala fungsi yang diperlukan bagi menghasilkan ebook . Ini akan memudahkan anda menghasilkan ebook anda sendiri.

Dengan Software E-Writer Pro ini :

 1. Anda boleh menukar terus ebook anda kepada format PDF tanpa perlu mengunakan perisian lain .
 2. Dapat membina ebook yang menarik dan mudah, ia seperti menggunakan Microsoft Words.
 3. Anda boleh memasukkan hyperlink didalam ebook terutamanya link affiliate anda .
 4. Mempunyai sistem 'reminder' supaya memudahkan anda mengingati tarikh tertentu.
 5. Ebook anda juga boleh di simpan didalam format Word, RTF, Text atau HTML.
 6. Ia mempunyai ciri-ciri keselamatan seperti meletakkan password jika ingin membaca ebook dan setting bagi kebenaran untuk mencetak ebook anda.

Disertakan dengan hak jualan semula dan laman web jualan siap sedia.Jadi anda boleh menjual semula perisian ini dengan harga yang anda mahu.

ewriter
Screenshot perisian Ewriter-ProBonus Eksklusif 2
(Diskaun 10% Untuk Hosting)


affiliate

Kini anda dapat menjimatkan sedikit bayaran untuk pembelian Hosting di NetKL.Com. Dapatkan kupon ini melalui pembelian 101 Idea Perniagaan Internet untuk penjimatan pembelian hosting anda di NetKL.Com. Anda pasti berpuas-hati dengan khidmat mereka!

Saya merupakan salah seorang pelanggan setia mereka.Memang cukup berpuas hati.

Bonus Eksklusif 3
Ebook Panduan FTP


affiliate

Panduan ini adalah satu keperluan bagi anda yang tiada asas mengenai nama domain, server (hosting) dan penggunaan FTP melalui perisian Filezilla.

Kemahiran dan kefahaman mengenai itu semua adalah perlu agar proses pembinaan dan pengurusan blog menjadi lebih mudah. Perisian FileZilla turut disertakan bersama.


 

Anda juga akan menerima pelbagai lagi bonus tambahan yang tidak dinyatakan disini. Ia khas untuk semua pelanggan-pelanggan saya!

Ini adalah antara bonus yang akan anda dapat. Yang penting ialah saya akan cuba membantu anda dalam menghasilkan ebook anda nanti. One on One Coaching dari saya. Ini adalah priceless.

Saya jamin ebook ini sesuai untuk:

 • Mereka yang ingin bekerja dari rumah
 • Mereka yang ingin menambah pendapatan keluarga.
 • Mereka yang ada pengatahuan asas IT seperti email dan menaip di Microsoft Word.
 • Surirumah yang mempunyai banyak masa terluang.
 • Pengangur tetapi ada kemahiran tertentu.
 • Mereka yang ingin memulakan perniagaan internet yang pertama.
 • Pelajar yang inginkan duit tambahan yang halal bagi menampung kos pengajian
 • Mereka yang hanya tahu berchatting,facebook,myspace,friedster. Saya akan tunjukkan bagaimana untuk buat duit sementara anda menjalankan hobi tersebut.

Jika anda dari golongan diatas adalah sangat digalakkan untuk menceburi bidang ini. Namun, ia bergantung kepada kemahuan individu samada untuk berusaha untuk mengubah hidup mereka atau tidak. "Masa Depan Anda di Tangan Anda".

Saya hanya dapat cuba membantu anda untuk mengubah hidup anda. Anda pasti berjaya jika anda mencuba sedaya upaya.


Berapakah harga Ebook ini?

Harga: RM150  RM100 RM80 *RM50 sahaja!!Klik Sini Untuk TempahPerjuangan anda untuk menulis ebook anda bermula dari sekarang! Anda boleh pilih pakej yang anda inginkan. Rahsia Kejayaan perniagaan Ebook juga terletak pada sistem affiliate atau agen jualan produk ebook tersebut.

Jadi saya mengambil keputusan untuk menambah satu lagi video tutorial berkenaan pemasangan sistem affiliate untuk perniagaan ebook anda.Semoga ia membantu anda.

Jangan Biarkan Idea Anda Diambil Orang, Bertindak Segera Sebelum Orang Lain Mengambilnya Terlebih Dahulu

Anda mungkin sedang menilai produk ini mengikut keperluan perniagaan internet anda, jadi sebelum anda menutup laman web ini saya mengesyorkan anda “bookmark” dahulu (Ctrl+D). Saya sentiasa menanti ada dengan pelbagai tawaran yang lebih menarik lagi pada masa akan datang.

Saya percaya hanya mereka yang segera mengambil tindakan sahaja yang boleh berjaya dalam perniagaan internet. Anda juga boleh melakukannya kerana potensi di dalam diri anda sekarang perlu di beri peluang untuk menonjol dalam perniagaan internet. Jadi, bertindaklah sekarang dan dapatkan produk Rahsia Penulis Ebook sebagai “blueprint” perniagaan ebook anda kelak.

Dapatkan Sekarang!

 

Yang Benar ,


BA.(Hons)IT
www.Shamsuriyadi.com

P.S. - Saya ada memberi jaminan penuh wang anda akan dikembalikan jika anda tidak berjaya menulis ebook anda sendiri setelah mengikuti segala apa yang saya tulis didalam ebook ini.Dapatkan Sekarang!

P.P.S. - Ingat, harga ini hanya sementara.Saya akan menaikkan harga pada bila bila masa.Anda boleh dapatkannya lebih murah jika anda dapatkan sekarang.Dapatkan pada harga diskaun ini segera.

P.P.P.S. - Hanya anda mampu mengubah hidup anda. Anda boleh memilih untuk menjadi seorang yang biasa atau seorang yang luar biasa.Dibawakan Khas Oleh:

Shamsuriyadi.com
012 9565256
support @ shamsuriyadi.com